Τοπικά

Ημερίδα για τους εργολήπτες δημοσίων έργων στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Hμερίδα με θέμα “Ο νόμος 4412/2016 για τις δημόσιες συμβάσεις στα έργα και η εφαρμογή του”, θα διεξαχθεί στο Βόλο, αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος).

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Περιφερειακό τμήμα Μαγνησίας της ΠΕΔΜΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων), με σκοπό την παρουσίαση του Ν.4412/2016 και, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την αποσαφήνιση πολλών θεμάτων που απασχολούν του εργολήπτες, σε σχέση με το Νόμο και τις εφαρμοστικές προβλέψεις του (διατάγματα – αποφάσεις – εγκύκλιοι).

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ.κ. Γεώργιος Ρωμοσιός και Μιχαήλ Δακτυλίδης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας και εκπρόσωπος της Ένωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΣΜΕΔΕ κ. Ξενοφών Καρκαντζός, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ. Ευθύμιος Αναγνωστόπουλος.

Στη ημερίδα θα παρουσιαστούν τα κύρια σημεία του Νόμου και θα γίνει συζήτηση, στην οποία θα απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες που σίγουρα θα έχουμε.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η συζήτηση θα είναι:
• Εφαρμογή του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων
• Προσδιορισμός κοστολογικού ορίου (πρόταση ΠΕΔΜΕΔΕ)
• Θέματα ΤΣΜΕΔΕ – Σύσταση ΤΜΕΔΕ
• Θέματα ΜΕΕΠ

Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα για καφέ και μπουφέ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το