Τοπικά

Ημερίδα για την ασφάλεια των Παιδικών Χαρών

(φωτό αρχείου)
(φωτό αρχείου)

Ενημερωτική πανθεσσαλική ημερίδα με θέμα την ασφάλεια των Παιδικών Χαρών διοργανώνει ο δήμος Βόλου σε συνεργασία με την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Η ημερίδα απευθύνεται στους δημάρχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στους προϊσταμένους των τεχνικών υπηρεσιών των δήμων, καθώς και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Στόχος της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση των δεδομένων που ορίζονται με σχετική Υπουργική απόφαση για την ασφαλή λειτουργία όλων των παιχνιδιών και των εγκαταστάσεων στις δημοτικές Παιδικές Χαρές.

Θα μιλήσουν οι: Νικόλαος Σκορδαράς – προϊστάμενος του τμήματος Παιχνιδότοπων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. με θέμα «Επιθεώρηση Παιδικών Χαρών μέσα από την εφαρμογή της Υ.Α. 27934/2014 ΦΕΚ – 2029/Β 25.07.14», Δήμητρα Μπουγά – αρχιτέκτων, μέλος της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΥΠΕΣ για την επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου για τις παιδικές χαρές με θέμα «Προδιαγραφές σχεδιασμού και διαχείριση υπαίθριων χώρων παιχνιδιού», Άννα Σκιαδά – προϊσταμένη τμήματος σχεδιασμού και παρακολούθησης Προγραμμάτων Δήμου Αθηναίων με θέμα «Τρόποι χρηματοδότησης της κατασκευής – ανακαίνισης των παιδικών χαρών» και Νικόλαος Σκιαδαράς – προϊστάμενος τμήματος Παιχνιδότοπων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. με θέμα «Επιθεώρηση και έλεγχοι μέσα από την εφαρμογή των προτύπων της σειράς ΕΛΟΤ ΕΝ 1176 και ΕΝ 1177».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το