Τοπικά

Ημερίδα για την ασφάλεια των παιδικών χαρών

paidiki xara

Ενημερωτική Πανθεσσαλική ημερίδα με θέμα την ασφάλεια των παιδικών χαρών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου  2014 στις  10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου  σε συνεργασία με την  ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

 Η ημερίδα απευθύνεται στους Δημάρχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων  καθώς και στους αρμόδιους Υπηρεσιακούς παράγοντες. Στόχος της διοργάνωσης  είναι η  παρουσίαση των δεδομένων που ορίζονται με σχετική Υπουργική απόφαση για την ασφαλή λειτουργία όλων των παιχνιδιών και των εγκαταστάσεων στις Δημοτικές Παιδικές Χαρές.

 Η ημερίδα περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών και σχετικών με το θέμα ομιλητών.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι : Νικόλαος Σκορδαράς – προϊστάμενος του τμήματος Παιχνιδότοπων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. με θέμα «Επιθεώρηση Παιδικών Χαρών μέσα από την εφαρμογή της Υ.Α. 27934/2014 ΦΕΚ – 2029/Β 25.07.14», Δήμητρα Μπουγά – αρχιτέκτων, μέλος της Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΥΠΕΣ για την επικαιροποίηση  του θεσμικού πλαισίου για τις παιδικές χαρές με θέμα «Προδιαγραφές σχεδιασμού και διαχείριση υπαίθριων χώρων παιχνιδιού», Άννα Σκιαδά – προϊσταμένη τμήματος  σχεδιασμού και παρακολούθησης  Προγραμμάτων Δήμου Αθηναίων με θέμα «Τρόποι χρηματοδότησης της κατασκευής – ανακαίνισης των παιδικών χαρών» και Νικόλαος Σκιαδαράς – προϊστάμενος τμήματος  Παιχνιδότοπων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. με θέμα «Επιθεώρηση και έλεγχοι μέσα από την εφαρμογή των προτύπων της σειράς ΕΛΟΤ ΕΝ 1176 και ΕΝ 1177».

 Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο αντιδήμαρχος Δόμησης – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σταυρίδης και ο Αργύρης Τζαμτζής – Γενικός Διευθυντής ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το