Τοπικά

Ημερίδα για τη βία και τον ρατσισμό στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

afisa bia

Ημερίδα με θέμα “Ενδοσχολική βία, εκφοβισμός (bullying), ρατσισμός”, διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Διδασκόντων των δύο σχολείων, καθώς και με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στον χώρο εκδηλώσεων του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Γιάννη Δήμου και Βλαχάβα).
Για το σημαντικό αυτό θέμα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν: ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας Πάρις Βεντήρης και οι συγγραφείς Σοφία Ανδρεοπούλου, Αργυρώ Μουντάκη, Βαγγέλης Τασιόπουλος, οι οποίοι, με ιδιαίτερη ευαισθησία και λογοτεχνικότητα, καταπιάνονται με το θέμα της σχολικής βίας και του ρατσισμού στα τελευταία τους βιβλία.
Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Απευθείνεται πρόσκληση σε γονείς και εκπαιδευτικούς να παρευρεθούν στη σημαντική αυτή εκδήλωση, για να βοηθήσουν όλοι να σπάσει ο κύκλος της σιωπής και της βίας!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το