Τοπικά

Ημερίδα «Αυτοάμυνα και γυναίκες» στην Αργαλαστή

Τα κρούσματα βίας εναντίον γυναικών αυξάνονται ραγδαία και μαζί τους ο φόβος και η ανασφάλεια. Οι πολεμικές τέχνες, σε αντίθεση με τα όσα σκεφτόμαστε για αυτές, έχουν κατά βάση ως στόχο την αυτοάμυνα και όχι την επίθεση. Μία αυτοάμυνα που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια σε μια ενδεχόμενη επικίνδυνη κατάσταση. Στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της Κακοποίησης των Γυναικών, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου διοργανώνει την ημερίδα «Αυτοάμυνα και γυναίκες – Τρόποι αντιμετώπισης της βίας». Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αθλητική φόρμα και παπούτσια, καθώς οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν, θα εκπαιδευτούν σε βασικές ασκήσεις αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Εισηγητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Κοσμίδης, συντονιστής στον Σύλλογο – Ακαδημία «Shinkyokushinkai Karate», επίσημος προπονητής Καράτε από τη ΓΓΑ και αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο κτίριο του Κ.Ε.Γ.Ε. Αργαλαστής, σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 17.00.

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου, Μαρκέλλα Βαλσάμη, κοινωνική λειτουργός, συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας, Ελένη Τσουράπα, ψυχολόγος, Αργαλαστή Μαγνησίας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2423055006.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το