Τοπικά

Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων την Κυριακή από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου διοργανώνει στο Arte Libre Galleria, (πολυχώρος Τσαλαπάτα) στον Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και Bazaar με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11:00 έως τις 16:00.
«Η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για να γνωρίσετε από κοντά «τα αδεσποτούλια», καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Εκεί θα είναι και αδέσποτα από το δημοτικό κυνοκομείο Βόλου.

«Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε τον «δικό σας τετράποδο φίλο» μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από τον χώρο της εκδήλωσης το σκυλάκι που θα «κλέψει την καρδιά σας» – με συμβόλαιο υιοθεσίας και δώρο σκυλο-λιχουδιές από την PEDIGREE.
Οι τετράποδοι φίλοι που θα υιοθετηθούν θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση», τονίζει η Φιλοζωική.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες) ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το