Τοπικά

Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και mini bazaar με χειροποίητες κατασκευές την Κυριακή στον Βόλο

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA (πολυχώρος Τσαλαπάτα) στον Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και mini bazaar με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11:00 π.μ έως τις 18:00 μ.μ
Η ημέρα υιοθεσίας είναι η τέλεια ευκαιρία, για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά «τα αδεσποτούλια», καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Μαζί τους θα είναι και αδέσποτα τετράποδα που φιλοξενούνται προσωρινά στο δημοτικό καταφύγιο Βόλου.
“Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε τον «δικό σας τετράποδο φίλο» μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από τον χώρο της εκδήλωσης το σκυλάκι που θα «κλέψει την καρδιά σας»”, αναφέρει στο κάλεσμά της η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου.
Οι τετράποδοι φίλοι της Φιλοζωϊκής που θα υιοθετηθούν, θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες) ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το