Τοπικά

Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων αύριο στον Βόλο

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η Φι.Ο.Β , διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA, (πολυχώρος Τσαλαπάτα), στον Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και mini bazaar, με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11:00 πμ έως τις 17:00 μμ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται: «Η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για να γνωρίσετε από κοντά «τα αδεσποτούλια μας», καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Μαζί μας θα είναι και αδέσποτα σκυλάκια από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου!
Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε τον «δικό σας τετράποδο φίλο», μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από τον χώρο της εκδήλωσης, το σκυλάκι που θα «κλέψει την καρδιά σας» – με συμβόλαιο υιοθεσίας και δώρο σκυλολιχουδιές από την PEDIGREE.

Οι τετράποδοι φίλοι που θα υιοθετηθούν θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση!
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες), ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς βόλτας, μπολάκια φαγητού, κουβέρτες και σπιτάκια, για χρήση τους στα αδέσποτα από τους εθελοντές της Φι.Ο.Β.
Οι τετράποδοι φίλοι μας και εμείς σας περιμένουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το