Ελλάδα

Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του αστυνομικού – Είχε απειλήσει να σκοτώσει συνάδελφό του

Λεπτομέρειες για την ζωή και το παρελθόν του αστυνομικού που κατηγορείται με 14 κακουργήματα και τον μισό ποινικό κώδικα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 19χρονης και σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του OPEN TV. Σύμφωνα ειδικότερα με την Μίνα Καραμήτρου, ο εν λόγω άνδρας κάποια στιγμή είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει συνάδελφό του κι αυτό εξαιτίας μιας προσωπικής διαφοράς.

«Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι»
Ο αστυνομικός που κατηγορείται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε στείλει ηχητικό στον συνάδελφό του στο οποίο έλεγε: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι και θα ακούσεις μόνο τον ήχο». Ο δεύτερος αστυνομικός ειδοποίησε τις Αρχές και τότε στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο αεροδρόμιο, για να αποτραπεί η δολοφονία που είχε σχεδιάσει ο κατηγορούμενος.

Λίγες μέρες μετά ο συνάδελφός του υπέβαλε μήνυση και εκείνος τέθηκε σε αργία. Ωστόσο, στοιχεία για την ταυτότητά του είχε δείξει και το 2016 όταν είχε πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Και το διάστημα εκείνο η αστυνομία δέχτηκε καταγγελία για τον ίδιο, ενώ για την υπόθεση αυτή εκκρεμεί εις βάρος του και μια δικαστική διαδικασία.

Συνεχείς αναφορές από προϊσταμένους
Ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια που αναδεικνύει την συμπεριφορά του άνδρα είναι και οι συνεχείς αναφορές από προϊσταμένους του. Οι ίδιοι αναφέρουν πως συχνά τους έπαιρνε τηλέφωνο για να τους ενημερώσει ότι δεν θα πάει στη δουλειά. Το ερώτημα που γεννάται στο σημείο αυτό είναι ο λόγος που οι διαδικασίες στην αστυνομία δεν γίνονται πιο απλές ώστε κάποιος που δεν δείχνει καλά δείγματα να μην παραμένει στο σώμα, αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το