Ελλάδα

Ηλιόπουλος σε Πελώνη: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται

«Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα», αντέδρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, «σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

Πελώνη για φωτιές: Σταματήστε τα fake news, είμαστε όλοι εδώ
Με δύο αναρτήσεις στο twitter σχολίασε τα τεκταινόμενα με τις φωτιές που πλήττουν εδώ και 6 τουλάχιστον 24ωρα τη χώρα μας η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Όπως η ίδια τονίζει, «αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά».

Οι αναρτήσεις της κυρίας Πελώνη:
Στην πρώτη της ανάρτηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει:

Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους.

Στη δεύτερη σχολιάζει:

Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και ο,τιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ.Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το