Τοπικά

Ηλικιωμένος σε ιδιωτική κλινική του Βόλου επιχείρησε να αυτοκτονήσει με το μαχαίρι του φαγητού

Με το μαχαίρι του φαγητού προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του ένας 89χρονος, σε ιδιωτική κλινική του Βόλου. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πριν από λίγες ημέρες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για αποκατάσταση στην ιδιωτική κλινική. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκε από το προσωπικό της κλινικής τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, με το μαχαίρι που του είχε δοθεί νωρίτερα για το φαγητό αλλά δεν το επέστρεψε.

Στην κλινική σήμανε συναγερμός και σε ελάχιστο χρόνο ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταφέρει ένα βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο είναι δύσκολο να γίνει με το συγκεκριμένο μαχαίρι. Απορίας άξιο είναι, επίσης, το γεγονός ότι ο 89χρονος δεν έγινε αντιληπτός κατά τη διάρκεια της πράξης του, ούτε από το προσωπικό της κλινικής, ούτε από τους άλλους δυο ασθενείς που βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστοι. Ο ηλικιωμένος φέρεται να ένιωθε απελπισμένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και από την έλλειψη των δικών του ανθρώπων, που λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν μπορούσαν να τον επισκεφθούν στην κλινική.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 89χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και παραμένει νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου.
Προανάκριση για τον αυτοτραυματισμό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το