ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πoινή φυλάκισης 3 έως 10 έτη για τον Μπιλ Κόσμπι

Κόσμος

Βόλος: Σύλληψη 37χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Τοπικά

Μέγιστες ριπές ανέμου σε Σκιάθο και Πορταριά

Τοπικά

«Εξωση» της ΕΛ.ΑΣ. από την Αμυγδαλέζα

Ελλάδα

Συνάντηση Χρυσοβελώνη- Εσερίδη

Τοπικά

Ένα με το γκαζόν…

Οι εικόνες της ημέρας

«Επανάσταση» στον ΟΛΒ

Παραπολιτικά

Διαψεύδει υποψηφιότητα του Ντάνου 

Παραπολιτικά

Τοπικά

Ηλικιωμένοι του ΚΗΦΗ Βόλου επισκέφθηκαν το ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Εκδρομή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Βόλου στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαϊου. Οι ηλικιωμένοι συζήτησαν μεταξύ τους και περπάτησαν στην παραλία.
Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου που ασχολούνται με τις ανάγκες ηλικιωμένων ατόμων που έχουν διάφορα προβλήματα υγείας και οι οποίες αποσκοπούν στην όσον το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου τους με δημιουργικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. «Η ανάγκη όλων μας για ψυχαγωγία είναι σημαντική σε όλες τις ηλικίες πολύ περισσότερο στην τρίτη ηλικία, καθώς σε αυτή την ηλικία η κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη και οι αντοχές πολλές φορές μηδαμινές», σημείωσαν χαρακτηριστικά στελέχη του Κέντρου.
Οι δομές ΚΗΦΗ ανήκουν στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ–ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το