Τοπικά

Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Νοσοκομείο Βόλου

Στο σύστημα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων εντάσσεται το «Αχιλλοπούλειο», με προϋπολογισμό εγκατάστασης 20.000 ευρώ. Το σύστημα αποσκοπεί στην αντικατάσταση της έντυπης εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοκόλλου, ψηφιακής διακίνησης και αρχειοθέτησης, λήψης υπογραφών και διεκπεραίωσης.
Πρόκειται για ένα νέο, αποτελεσματικότερο, ταχύτερο, ασφαλέστερο και πιο διαφανές σύστημα λειτουργίας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου για την κεντρική διαχείριση και διακίνηση των εγγράφων, καθόσον ενισχύει τη διοίκηση του φορέα να βελτιώσει την ταχύτητα κεντρικής διακίνησης και έγκρισης εγγράφων, να επαυξήσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών, καθώς και να εξοικονομήσει πόρους.

Η λειτουργία θα εφαρμοστεί σταδιακά και θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο και σηματοδοτεί, τη μετάβαση του Νοσοκομείου σε μια νέα ψηφιακή εποχή.
Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι υπηρεσιακές μονάδες του Νοσοκομείου με ευθύνη των προϊσταμένων τους θα εφαρμόζουν πιστά τον εσωτερικό κανονισμό (να καταρτίζουν, να διακινούν, να αρχειοθετούν κ.λπ. ψηφιακά πλέον έγγραφα).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το