Τοπικά

Ηλεκτρονικές ορκωμοσίες στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα γίνει η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Ώρα 11.00: Αναγόρευση Διδακτόρων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
Ώρα 11.30: Ορκωμοσία αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
Ώρα 12.30: Ορκωμοσία αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική».
Σε συνέχεια της απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην αρ. 88η/18-5-2020 Συνεδρίασή του για διαδικτυακή πραγματοποίηση των ορκωμοσιών του Χειμερινού και Εαρινού Εξαμήνου του Άκ. Έτους 2019-20, η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-presence.gov.gr.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το