Οικονομία

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για δωρεάν tablet

tablet

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν σε οκτώ γεωγραφικές περιφέρειες (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη) μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.e-inclusion.gr, προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις για το δωρεάν tablet και την επιδότηση για την απόκτηση σύνδεσης στο Ιnternet. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν από την ιστοσελίδα να αντλήσουν τις απαντήσεις σχετικά με τις διαδικασίες, τις ημερομηνίες και τα κριτήρια. Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να εξαργυρώνουν το κουπόνι μέχρι και την 30ή/6/2015.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα λάβουν το κουπόνι που θα τους εξασφαλίσει έκπτωση 230 ευρώ για την αγορά laptop ή tablet, όπως επίσης και τα εξής δώρα:

– Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή ή δορυφορική – μέχρι 12 ευρώ τον μήνα και μέχρι τις 31/10/2015.

– Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο Διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) – μέχρι 230 ευρώ.

– Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης/ενημέρωσης στη χρήση ΤΠΕ κατ’ οίκον (προαιρετικά) – μέχρι 60 ευρώ.

Η δράση υλοποιείται μέσω επιχορήγησης με τη μορφή κουπονιού (Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης).

Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση», με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΤΕΕ) και το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΕΔΕΤ).

πηγή www.kathimerini.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το