Τοπικά

Οικογενειακή τραγωδία με τον 50χρονο που έπεσε στις γραμμές του τρένου – Με εξέταση DNA θα αναγνωριστεί το πτώμα

σιδηρόδρομος
Δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι αυτή την ώρα το πτώμα του άνδρα, περίπου 50 χρόνων, που χθες έπεσε στις γραμμές του τραίνου, στο Βελεστίνο, δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του. Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, αμέσως μόλις έγινε γνωστό, καθώς δεν μπορούν να ξεπεράσουν την εικόνα του διαμελισμένου πτώματος, ενώ οι συζητήσεις στην τοπική κοινωνία δεν έχουν σταματήσει από χθες σε οτι αφορά την ταυτότητα του ανθρώπου που επέλεξε να φύγει από τη ζωή μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο.

Οι υποψίες επικεντρώνονται σε εκπαιδευτικό ο οποίος έχασε προ δυο ετών τη σύζυγό του, επίσης εκπαιδευτικό, και συμφωνα με πληροφορίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απώλεια αυτή. Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι υποψίες, πρόκειται για πατέρα δυο παιδιών, ενός κοριτσιού που είναι φοιτήτρια και ενός αγοριού, μαθητή της Γ΄Λυκείου.

Κανείς από τους συγγενείς που κλήθηκαν από την Αστυνομία δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει το πτώμα, γι’ αυτό και δεν επιβεβαιώνονται προς στιγμήν οι πληροφορίες αυτές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσανατολίζονται πλέον στην εξέταση DNA για την ταυτοποίηση του πτώματος.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και τα μέλη του Συλλόγου εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο του Βελεστίνου, όπως αναφέρουν πηγές της e-thessalia.gr, προσήλθαν σήμερα στο σχολείο σε κακή κατάσταση. Η αγωνία κορυφώνεται και όλοι ελπίζουν να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον συνάδελφό τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το