ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοκτόνησε 35χρονος σε χωριό των Τρικάλων

Τοπικά

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού

Οικονομία

Σουρεαλισμός Νασίκα

Παραπολιτικά

Οργανικές θέσεις

Παραπολιτικά

Εκμετάλλευση των παιδιών

Παραπολιτικά

Δεν «χωνεύεται»

Παραπολιτικά

Τοπικά

Ικανοποιητική συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας – Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου

Ικανοποιητική ήταν σήμερα η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε από Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τους συλλόγους προσωπικού των συστεγαζόμενων σχολείων Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου & 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία στον αύλειο χώρο των σχολείων στην περιοχή του Φυτόκου.

Σε δηλώσεις τις για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Δέσποινα Λουκάκη  ανέφερε:

«Διανύουμε μια περίοδο που πανελλαδικά υπάρχει έλλειψη αίματος ενώ βρισκόμαστε ενόψει των εορτών  που πάντα οι ανάγκες. Για εμάς το αίμα είναι ζωή.  Από την ημέρα που θυμόμαστε τον εαυτό μας η αγωνία μας είναι αν θα εξασφαλίσουμε αίμα για να μεταγγιστούμε.  Κάθε 15 ημέρες έχουμε ανάγκη από  δύο φιάλες αίματος.  Δεν υπάρχει για εμάς περίοδος που δεν χρειαζόμαστε αίμα. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς αν δεν υπάρχει υποθεραπευόμαστε και ότι μπορεί να συνεπάγεται  αυτό  ενώ  ο μόνος τρόπος για να το εξασφαλίσουμε είναι η εθελοντική προσφορά». Η κ. Λουκάκη πρόσθεσε πως η σημερινή προσπάθεια είχε στόχο να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος για να ενισχύσουν τα αποθέματα σε αίμα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το