Αθλητισμός

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την 9η συνεχόμενη νίκη

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα, ένατη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας δεν μπόρεσε να «φρενάρει» τους «ερυθρόλευκους» που έχουν το απόλυτο των 27 βαθμών, αυξάνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Θησέα στους πέντε πόντους.

Ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στην επιτυχία απέναντι στον Πανιώνιο, αφού ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς. Βέβαια, στο α’ μέρος κινδύνευσε δύο φορές, αλλά στην πρώτη στάθηκε τυχερός με το δοκάρι του Κιπτίου, ενώ στη δεύτερη χρειάστηκε να δείξει την κλάση του ο Σταυράκης, αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κιπτίου.

Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρκετά παραγωγικοί επιθετικά. Σε προηγούμενα ματς είχαν δυσκολευτεί να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των αντιπάλων, αλλά προχθές πέτυχαν τέσσερα τέρματα, ενώ δημιούργησαν και αρκετές ακόμη ευκαιρίες, κυρίως στο α’ ημίχρονο.

Ενόψει και του αυριανού αγώνα με την Αγία Άννα, ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος έκανε ροτέισον και σίγουρα διαπίστωσε ότι μπορεί να στηριχθεί και σε άλλους παίκτες, πέραν του βασικού κορμού. Έτσι, δεν αγωνίστηκαν οι Κακάμης, Παπακώστας, Κούλπας, Τασιούλης και φυσικά ο τιμωρημένος Τζέκα, ενώ για πρώτη φορά είδαμε βασικούς τους Ματέα και Νούσιο. Μάλιστα ο Αργεντινός ήταν και η ευχάριστη έκπληξη, αφού πέτυχε το τρίτο γκολ, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Σέττος. Ο τελευταίος είχε επίσης ένα γκολ και μία ασίστ, όπως και ο Αναστασίου. Χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος πήρε και ο Κ.Θ. Καμπέρης, που στο 70ο λεπτό αντικατέστησε τον Κατσαγεωργίου, που προχθές χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Την ικανοποίησή τους για το «εννέα στα εννέα» στο φετινό πρωτάθλημα εξέφρασαν με ανακοινώσεις και οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού. Σε αυτή των Austrian Boys αναφέρονται τα εξής:

«Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (29/11/23), 9/9 και δεν σταματάμε πουθενά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά για την άνοδο. Όσο έχεις εμάς, μην φοβάσαι τίποτα… Μια ζωή Ολυμπιακός Βόλου».

Από την πλευρά τους οι Malavetas τονίζουν: «Πανιώνιος Ν. Ιωνίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (29/11/23). Πειστική εμφάνιση της ομάδας και άνετο «εννιά στα εννιά».

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι.

Αυτή η κατηγορία δεν είναι για μας. Όλοι δίπλα στην ομάδα και τους οργανωμένους».

Τέλος, δεν αναμένεται κάποια απόφαση σήμερα σχετικά με πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ρήγα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει να καταθέσουν υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή, αίτημα που έγινε δεκτό.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Υποβολή δικαιολογητικών παροχής κρατικής αρωγής για την αντιμετώπιση ζημιών σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους αγρότες, αγροτικές επιχειρήσεις και κατόχους…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την παράταση στις οφειλές των πληγέντων επαγγελματιών

Στην τρίμηνη παράταση για τις τρέχουσες φορο-οφειλές και στην εξάμηνη για όσες βρίσκονται σε ρύθμιση…

1 Δεκεμβρίου 2023

Σκουπίδια

Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια, είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς αν περάσει από την Ερμού με…

1 Δεκεμβρίου 2023

Πανηγυρίζει ο Ναός της Αγίας Βαρβάρας στην Ν. Ιωνία

  Με ιδιαίτερη θρησκευτική λαμπρότητα θα εορτάσει και φέτος ο ομώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός της…

1 Δεκεμβρίου 2023

Η Άνω Μονή Παναγίας Ξενιάς υποδέχεται την Παναγία Ελαιοβρύτισσα από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

  Η Άνω Ιερά Μονή Ξενιάς, μέσα στην λατρευτική περίοδο της προετοιμασίας για τη μητρόπολη…

1 Δεκεμβρίου 2023

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Αγριά

  Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς θα λειτουργήσει την Κυριακή 3/12 ο Σεβ. Μητροπολίτης…

1 Δεκεμβρίου 2023