Τοπικά

Ικανοποίηση ξενοδόχων από την υψηλή πληρότητα την Πρωτοχρονιά

xenodoxeia pilio

Ικανοποίηση επικρατεί στους ξενοδόχους της Μαγνησίας για την υψηλή πληρότητα που επικράτησε στο τριήμερο της Πρωτοχρονιάς και η οποία άγγιξε το 80%. Μάλιστα μέχρι και χθες έφθαναν επισκέπτες στα ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου για να περάσουν όμορφα τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Το γεγονός ότι χιόνισε και λειτούργησε και το Χιονοδρομικό Κέντρο ήταν μια επίσης πολύ καλή αφορμή και κίνητρο για να έρθουν οι επισκέπτες στην πανέμορφη Μαγνησία και να περάσουν ξεχωριστά στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.
Οι ξενοδόχοι μιλούν για έναν ιδανικό συνδυασμό του καιρού, δηλαδή από τη μια χιόνισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στη Μαγνησία και από την άλλη προχθές Πρωτοχρονιά και χθες Σάββατο επικράτησε ηλιοφάνεια, με αποτέλεσμα οι χιλιάδες επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν το χιόνι, να κάνουν βόλτες και να επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης τόνισε πως η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας στο τριήμερο της Πρωτοχρονιάς ανήλθε στο 80% και κυμάνθηκε γενικά σε πολύ καλά επίπεδα. Ο καιρός ήταν πολύ καλός, αφού ναι μεν χιόνισε, αλλά για δύο ημέρες επικράτησε ηλιοφάνεια και οι πολίτες δεν ταλαιπωρήθηκαν.
Βέβαια, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, οι επισκέπτες που έρχονταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Αθήνα, έκαναν ακόμη και εννιά ώρες για να φτάσουν στο Ανατολικό Πήλιο, καθώς εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό. Ωστόσο το όμορφο τριήμερο στο Πήλιο τους αποζημίωσε, ενώ είναι ευχάριστο που δεν υπήρξαν και ακυρώσεις σε κρατήσεις, όπως είχε γίνει πέρυσι.
Παράλληλα ο κ. Ζαφείρης σημείωσε ότι το πρόβλημα στην περιοχή ήταν με τον παγετό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όπου η ρίψη αλατιού στους δρόμους θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.
Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων, πολλοί επισκέπτες αφίχθηκαν στη Μαγνησία και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και χθες Σάββατο, ενώ για τα Θεοφάνια σημείωσε πως η πληρότητα των ξενοδοχείων είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη της Πρωτοχρονιάς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το