Κόσμος

Ιερουσαλήμ: Πέντε οι νεκροί του μακελειού στη συναγωγή

ιερουσαλήμ,νεκροίΣε πέντε ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση Παλαιστινίων εναντίον συναγωγής στη δυτική Ιερουσαλήμ όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Το πέμπτο θύμα της επίθεσης είναι ένας 30χρονος Δρούζος αστυνομικός, ονόματι Ζιντάν Σαγιέφ ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κατέληξε στα τραύματά του σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.

Οι δράστες που ήταν Παλαιστίνιοι από την ανατολική Ιερουσαλήμ, επιτέθηκαν με τσεκούρι, μαχαίρι και ένα πιστόλι στη συναγωγή που βρίσκεται στη συνοικία Χαρ Χοφ της δυτικής Ιερουσαλήμ, η οποία κατοικείται από ορθόδοξους εβραίους.

«Δύο τρομοκράτες εισέβαλαν στη συναγωγή στη συνοικία Χαρ Νοφ. Επιτέθηκαν με τσεκούρι, μαχαίρι και ένα πιστόλι. Τέσσερις πιστοί σκοτώθηκαν. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο τρομοκράτες», διευκρίνισε χθες η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι.

Τα θύματα ήταν Ισραηλινοί, με διπλές υπηκοότητες: ο ένας είχε και βρετανική υπηκοόητα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις και αμερικανική.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το