Ελλάδα

Ιερέας για τη 12χρονη: «Δεν έχω ασελγήσει στο παιδί, το έχουν μπλέξει»

«Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας που πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννέα μηνών».

Αυτό δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Ο ιερέας, μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, συνέχισε: «Το παιδάκι το πήρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ενάμιση μήνα έμεινε το παιδί στο σπίτι. Έπαθε νευρική κρίση η μητέρα. Εμείς με την κόρη μου παραδώσαμε το παιδί στην Αστυνομία», σημειώνει ο ιερέας. Και προσθέτει: «Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί».

Και στο ερώτημα γιατί η 12χρονη έχει ισχυριστεί ότι την κακοποιούσε εκείνος, ο ιερέας απαντά: «Το έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουν βάλει. Πιθανόν, το 90% είναι η μητέρα. Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή και σε εμένα και στην κόρη μου έχει εκφράσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το