Τοπικά

Ιδιώτης διεκδικεί από τον Δήμο Βόλου 6.000 ευρώ για το ταξίδι της Αργούς στην Γεωργία το 2009

Ιδιώτης από το Γαλάτσι Αττικής κατέθεσε αγωγή εναντίον του Δήμου Βόλου διεκδικώντας το ποσό των 5.950 ευρώ με τόκους για την οπτική κάλυψη του ταξιδιού που πραγματοποίησε η Αργώ στην Γεωργία τον Ιούλιο του 2009.
Η αγωγή αυτή κατατέθηκε τον περασμένο Απρίλιο και η δημοτική αρχή θα την αντικρούσει στα δικαστήρια, όπως αποφάσισε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Ο ιδιώτης επικαλείται προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και την τότε δημοτική αρχή, για την υλοποίηση οπτικής καταγραφής του πειραματικού ταξιδιού της Αργούς και υποστηρίζει ότι στη συνέχεια υπήρξε άρνηση του Δήμου Βόλου, παρά την ανεπιφύλακτη παραλαβή του σχετικού υλικού, να του καταβάλει το τίμημα.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης εγκρίθηκε ομόφωνα η μελέτη και η κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με σκοπό την «Προμήθεια τροφών για την σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου διάρκειας ενός έτους από την σύμβαση», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 19.666,40 € (με Φ.Π.Α 24%).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το