Τοπικά

Ιδιωτική εταιρεία αναλαμβάνει τη λήψη ενδείξεων στα υδρόμετρα της ΔΕΥΑΜΒ

Ιδιωτική εταιρεία θα αναλάβει για δυο χρόνια το έργο της λήψης ενδείξεων στα υδρόμετρα της ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε στη χθεσινή συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης. Το συνολικό κόστος μετά την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανέλθει στις 119.600 ευρώ.
Να αναφερθεί ότι η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προσφορών προμηθειών/υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε αποσφράγιση της μοναδικής προσφοράς που κατατέθηκε προχθές Τρίτη 20 Νοεμβρίου και μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών εισηγήθηκε την ανάθεση του έργου στην εταιρεία Π.ΣΑΙΚΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.
Στο μεταξύ, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ εγκρίθηκε και η μελέτη με τίτλο «Μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων παραλιακού μετώπου Βόλου- Επέκτασης ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ» συνολικής δαπάνης 660.456 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

Να αναφερθεί ότι η μελέτη αφορά στα απαιτούμενα έργα αποχέτευσης ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου Βόλου και ειδικότερα των περιοχών Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Πλατανίδια και Μαλάκι (Ανατολικός Κλάδος) και Βελανιδιά, Αγ. Γεώργιος, Μάραθος, Κριθαριά, Χρυσή Ακτή Παναγιάς (Δυτικός Κλάδος), τα οποία περιλαμβάνουν συνολικό μήκος δικτύου περίπου 60 χιλιομέτρων και 19 αντλιοστάσια, καθώς και την επέκταση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ, δυναμικότητας επέκτασης 45.000 Ι.Π. (από 170.000 σε 215.000 Ι.Π.).
Επίσης, εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Νο51 –επέκταση δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέων παροχών», προϋπολογισμού 430.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Η σύμβαση κατακυρώθηκε στη μειοδότρια εταιρεία «ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε.» με μέση έκπτωση 60,64% και δαπάνη ποσού 176.969,78 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Τέλος, το Δ.Σ. της Επιχείρησης προχώρησε σε έγκριση του θέματος για την καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού της ΔΕΥΑΜΒ για το 2019. Σύμφωνα με την εισήγηση η δαπάνη για την καταβολή των αποζημιώσεων της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων εκτιμάται ότι θα ανέλθει στις 126.000 ευρώ και έχει προβλεφθεί να βαρύνει συγκεκριμένους Κωδικούς του προϋπολογισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το