Τοπικά

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας: Η συμμετοχή των γιατρών στα κοινά συμβάλλει στην βελτίωση της κοινωνίας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εθνικών εκλογών που διεξήχθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, συγχαίρει όλα τα μέλη του που συμμετείχαν ως υποψήφιοι σε αυτές, είτε εξελέγησαν, είτε όχι. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Με την συμμετοχή τους σε αυτές αποδεικνύουν ότι οι ιατροί αποτελούν ένα δυναμικό και δραστήριο τμήμα της κοινωνίας μας και τυγχάνουν του σεβασμού και της εκτίμησης των συνανθρώπων μας.
Η συμμετοχή και προσφορά τους στα κοινά συμβάλλει στην βελτίωση της κοινωνίας μας και αυτό είναι κοινώς αποδεκτό.
Αισθανόμαστε λοιπόν ιδιαίτερη ικανοποίηση από την ενεργό συμμετοχή των μελών μας στις εκλογές και θεωρούμε ότι η εκλογή τους σε θέσεις ευθύνης, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, καταξιώνει και τιμά τους ίδιους και τις ίδιες, καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.
Ευχόμαστε λοιπόν σε όλα τα μέλη μας που εξελέγησαν να συνεχίσουν να τιμούν με την συμπεριφορά τους και τις πολιτικές τους πράξεις την ιατρική τους ιδιότητα και να έχουν δημιουργική και παραγωγική θητεία, επ´αγαθώ και επ´ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το