ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Βρέθηκε νεκρός 52χρονος στα Τρίκαλα

Τοπικά

Για μια Θεσσαλία αλλιώς

Άρθρα

Τοπικά

Ιατρική ημερίδα για τον διαβήτη από τον σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας

Το Σάββατο 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας επιστημονική ιατρική ημερίδα με θέμα «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης και οι Επιπλοκές του», με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας. Σκοπός της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν επιστήμονες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων από την περιοχή της Μαγνησίας, ήταν να παρουσιαστούν και να συζητηθούν όλες οι σύγχρονες παράμετροι που αφορούν την συγκεκριμένη πάθηση, με βάση τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, πάντα απλά και κατανοητά για το ευρύ κοινό.


Στην έναρξη της ημερίδας, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας, ζήτησε από το κοινό να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σμηναγού Μπαλταδώρου. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ ευχαρίστησε όλους τους επιστήμονες υγείας που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δ.Σ. του Συνδέσμου και ιδιαίτερα τον Στρατιωτικό Ιατρό κ. Μπασαγιάννη Χρήστο που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση και επιτυχή διεξαγωγή της ημερίδας.
Οι επιστήμονες υγείας που συμμετείχαν ήταν οι: Χρήστος Μπασαγιάννης, Αριάδνη Ξυφώλη, Σόνια Καγιάνη, Γεώργιος Κουτρούμπας, Ιωάννης Βαγγελόπουλος, Λάμπρος Παπακοσμάς, Ιωάννης Μαζαράκης, Μαρία Εξάρχου, Έλενα-Λητώ Εξάρχου, Νότα Μπλούχου.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το