Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Σε άθλια κατάσταση το ΕΑΚ και η δημοτική αρχή ονειρεύεται το … «ΠυδναΜΠΕΟΥ» (photos)

Την άθλια κατάσταση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΕΑΚ Βόλου κατέγραψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο FB καταγγέλλει την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, με μόνη εξαίρεση το γήπεδο της Νεάπολης, που χρησιμοποιείται από την ξενόφερτη ομάδα της Πύδνας. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το χάλι που επικρατεί στις τουαλέτες του κλειστού γηπέδου του ΕΑΚ, στις κερκίδες, στα αποδυτήρια, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, που πνίγεται στα χόρτα.

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

Ξέρω, θα πουν πάλι πως είναι οφθαλμαπάτη. Ίσως στείλουν και κάποιο συνεργείο να φτιάξει μια γωνία ίσα ίσα για τη φωτογραφία.
Όμως όσοι αθλούνται στο ΕΑΚ (ΔΑΚ στην ουσία πλέον αν διαφεύγει της δημοτικής αρχής) γνωρίζουν…
Πως είναι να είσαι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου (ΕΑΚ) και να αγωνίζονται εκεί ομάδες που δε λέγονται Πύδνα….

Εγκαταστάσεις που πριν λίγα χρόνια πρόσφεραν έστω τα βασικά στους πολίτες, πλέον έχουν αφεθεί στη τύχη τους.
Το μόνο γήπεδο που απολαμβάνει τη φροντίδα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι αυτό της Νεάπολης.
Το περίφημο αποθεματικό περιμένει να αυγατίσει για να δημιουργηθεί το περίφημο «ΠυδναΜΠΕΟΥ». Τα σπίτια που περιλαμβάνονται στα σχέδια του «Βασιλέως» θα πάρουν χρυσά διαρκείας για τη παρακολούθηση του θεάματος.

Αγαπητοί συμπολίτες η μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το αστείο έρχεται στις 26 Μαΐου.
Εικόνες σαν αυτές που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες του εγκαταλελειμμένου κλειστού γηπέδου του ΕΑΚ θα αποτελέσουν παρελθόν και θα παραδώσουμε εγκαταστάσεις που θα χαίρονται οι πολίτες να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους.

Υ.Γ. Ελπίζουμε οι της δημοτικής αρχής να κινητοποιηθείτε τουλάχιστον και να φτιάξετε τα WC του γηπέδου πριν τις εκλογές για να προλάβετε να βγάλετε τις τελευταίες προεκλογικές σας φωτογραφίες. Ξέρετε, όπως την προηγούμενη φορά στο «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το