Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Ο Αχ. Μπέος το βάζει στα πόδια γιατί στηρίζεται μόνο στο ψεύδος και τον λαϊκισμό

Σχολιάζοντας την άρνηση του Αχ. Μπέου να πάρει μέρος σε «τηλεμαχία» μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 του Δήμου Βόλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης, επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Για ακόμα μια φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος αποδεικνύει τη δυσανεξία του απέναντι στο διάλογο και την αντιπαράθεση. Σύμφωνα με ενημέρωση από τους υπεύθυνους της εκπομπής «Πολιτικό Φόρουμ» του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA, ο οποίος διοργανώνει το αποψινό debate, ο απερχόμενος Δήμαρχος αρνήθηκε να συμμετέχει. Σε αυτήν του την απόφαση οδήγησε η έλλειψη επιχειρημάτων και η πλήρης αδυναμία του να αντιπαρατεθεί ανθρώπινα και πολιτισμένα με τους αντιπάλους του, όπως και η φοβία του για την έλλειψη σιγουριάς και «θαλπωρής» που του εξασφαλίζουν οι φίλα προσκείμενες εκπομπές και οι ομοτράπεζοι δημοσιογράφοι. Είναι φανερό ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να αντιμετωπίσει κανέναν αντίπαλό του στο πεδίο των επιχειρημάτων, παρά μόνο με επιθεωρησιακού και πεζοδρομιακού τύπου εκφράσεις.
Εμείς θα δώσουμε το παρόν και θα τοποθετηθούμε με θέσεις και επιχειρήματα για τα προβλήματα της πόλης μας, διότι θεωρούμε ότι τέτοιες τηλεοπτικές συζητήσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την ενημέρωση των πολιτών. Εμείς, έχουμε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, αντίθετα η απερχόμενη δημοτική αρχή στηρίζεται μόνο στο ψεύδος και τον λαϊκισμό, γι’ αυτό και το βάζει στα πόδια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το