Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Ο Αχ. Μπέος απέδειξε ότι μπορεί να συνομιλεί μόνο με τον εαυτό του – Δεν θα λείψει από κανέναν μας

Κατά την έναρξη του debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Βόλου, πλην του Αχ. Μπέου, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο απερχόμενος Δήμαρχος απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να συνομιλεί μόνο με τον εαυτό του. Αρέσκεται σε μονολόγους στα φιλικά του μέσα και στους ομοτράπεζους δημοσιογράφους. Αρνείται τον τηλεοπτικό διάλογο με όλους τους αντιπάλους υποψήφιους Δημάρχους, παρότι υπάρχει πρόσκληση για αυτό από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Θα έλεγε εύκολα κανείς ότι επιδεικνύει εγωιστική συμπεριφορά αν δεν υπήρχαν ήδη οι αποχρώσες ενδείξεις από την έως τώρα παρουσία του ότι η συμπεριφορά του είναι φασίζουσα. Είναι προφανές, επίσης, ότι δεν αντέχει τον διάλογο με τους συνυποψήφιους του και γι’ αυτό άλλωστε απέφυγε να αναφερθεί σ’ αυτούς σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Είναι φανερό ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να αντιμετωπίσει κανένα αντίπαλό του στο πεδίο των επιχειρημάτων.
Το βίωσε αυτό κάθε πολίτης της πόλης μας από τη στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της 5ετους άσκησης των καθηκόντων του. Προσπάθησε με επιθεωρησιακού αλλά και πεζοδρομιακού τύπου εκφράσεις να λοιδορήσει κάθε φωνή που στάθηκε απέναντί του. Η χρυσαυγίτικη συμπεριφορά ξεχειλίζει σε κάθε εμφάνισή του. Είναι ο φόβος της επερχόμενης ήττας. Είναι ο φόβος κάθε ψευτόμαγκα που κάθεται στη μέση με λυμένο το ζωνάρι για καυγά, όταν μπροστά του στέκεται κάποιος πρόθυμος να τον αντιμετωπίσει. Θεωρούμε ότι μπορούμε να αναδείξουμε ένα διαφορετικό ήθος πολιτικού διαλόγου αντάξιο της δημοκρατικής ιστορίας της πόλης. Δεν θα λείψετε από κανέναν μας κ. Μπέο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το