Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Επιτακτική ανάγκη να επιλυθεί άμεσα το κτιριακό πρόβλημα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης και κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο», συνοδευόμενοι από τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Λάζαρο Γαϊτάνη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Στρατηγόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου κ.κ. Αθανασάκη, Μπακαλιάνο και Θεοχάρη, τόσο για τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου όσο και για το φλέγον ζήτημα του Δικαστικού Μεγάρου, καταλήγοντας στο κοινό συμπέρασμα ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση επίλυση του προβλήματος.

Επίσης ο κ. Αποστολάκης δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου για σειρά θεμάτων της καθημερινότητας τα οποία παραμένουν άλυτα, όπως το θέμα της κατάστασης του κήπου του Δικαστικού Μεγάρου. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο των δικαστικών υπαλλήλων κ. Παπαδημητρίου καθώς και επίσκεψη σε γραφεία και σε χώρους του Δικαστικού Μεγάρου, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά η ακαταλληλότητα του υπάρχοντος κτιρίου και η άμεση ανάγκη επίλυσης του κτιριακού προβλήματος των δικαστηρίων του Βόλου.

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Θανάσης Ακρίβος, Θεόδωρος Κανελλής, Άννα Κουτσελίνη, Στέφανος Λάζος, Δημήτρης Μπουρτζίνος, Μαρίνα Μωραΐτου, Δημήτρης Οικονομίδης, Ελένη Παπαθανασίου, Ροδοθέα (Ρέα) Τσιαμπάου και Πανταζής Φασουλίδης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το