Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Απειλή για την ελευθερία του Τύπου η δημοτική αρχή Μπέου

Σε δήλωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα της ελευθερίας του Τύπου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, τονίζει τα ακόλουθα:
Παγκόσμια ημέρα της ελευθερίας του Τύπου σήμερα. Μια μέρα που μπορεί να τιμάται παντού αλλού με την πεποίθηση ότι η ελευθερία του Τύπου αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας, ωστόσο στον Βόλο παραπέμπει δυστυχώς στον ξεπεσμό μιας δημοτικής αρχής η οποία, από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας της στοχοποίησε κάθε ανεξάρτητο από αυτήν τοπικό μέσο ενημέρωσης, επιτέθηκε χυδαία, καθύβρισε και οδήγησε στα Δικαστήρια πολλές και πολλούς δημοσιογράφους, απέδειξε ότι δεν αντέχει την παραμικρή λέξη κριτικής απέναντι στα μη έργα της, είναι δεκτική μόνο στα «γλειψίματα» και τις κολακείες και προσπαθεί, απειλώντας και τραμπουκίζοντας, να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στον Τύπο και σε όποιον δεν δηλώνει πλήρη υποταγή στο ολοκληρωτικό της καθεστώς.

Ταυτόχρονα, η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν διστάζει να διακινήσει ψεύτικες πληροφορίες ακροδεξιού κινδυνολογικού περιεχομένου, όπως ότι μεθοδεύεται η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Στρατόπεδο Γεωργουλά, πληροφορίες παντελώς ανυπόστατες, που διχάζουν την τοπική κοινωνία, δυναμιτίζουν την κοινωνική ειρήνη και δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη.
Ευτυχώς, οι μέρες αυτής της βαθύτατα αντιδημοκρατικής δημοτικής ομάδας είναι μετρημένες. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα τιμωρηθούν και γι’ αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το