Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: Οι ανακοινώσεις του Δήμου Βόλου αντικείμενο μελέτης από τον ιστορικό του μέλλοντος

Απαντώντας σε προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η δημοτική αρχή Βόλου, με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης  “Μαζί για τον Βόλο” για το ΚΑΠΗ της Νέας Δημητριάδας, ο Ιάσονας Αποστολάκης τονίζει:

 

“Πραγματικά οι ανακοινώσεις του δήμου Βόλου θα διαβάζονται από τον ιστορικό του μέλλοντος αποτελώντας αντικείμενο μελέτης για διδακτορική διατριβή.
Υπό το καθεστώς της θολούρας που επέφερε η καταδίκη του υπόδικου σε αργία Δημάρχου για παράβαση καθήκοντος, οι φωστήρες του γραφείου του Δήμου διαπράττουν την μια γκάφα μετά την άλλη. Σε σημερινή ανακοίνωση μη απαντώντας στην ουσία για την κατασπατάληση δημοτικού χρήματος που αφορούν το ΚΑΠΗ Ν. Δημητριάδας, μνημονεύουν το όνομα μου υπονοώντας πως έχω προνομιακή πληροφόρηση ως υπάλληλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (λες και η ΔΙΑΓΕΙΑ υπάρχει για τα μάτια του κόσμου), το οποίο και είναι αρμόδιο για τον προληπτικό έλεγχο των Δήμων.
Ας πληροφορηθούν για πρώτη και τελευταία φορά (ειδάλλως υπάρχουν και άλλοι νόμιμοι τρόποι να σταματήσουν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις) πως είμαι υπάλληλος της ΔΥΕΕ-Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου, το οποίο ουδεμία αρμοδιότητα έχει για τον έλεγχο των συγκεκριμένων δαπανών, καθώς και δαπανών ΟΤΑ Α΄ βαθμού.
Θα έπρεπε να γνωρίζουν δυόμιση χρόνια τώρα ποιος τους ελέγχει και πως άλλο ένα από τα τρία ανώτατα δικαστήρια της χώρας ( στο οποίο υπάγεται ο Επίτροπος) και άλλο το ΥΠ.ΟΙΚ και ΓΛΚ στο οποίο και σε αντίθεση με την φτηνή ανακοίνωση του Δήμου, εργάζομαι όχι από αγαθή τύχη αλλά μετά από επιτυχία σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2009”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το