Κόσμος

Ιαπωνία: Δολοφόνησε 9 ανθρώπους σε 2 μήνες, τους βοήθησε να αυτοκτονήσουν!

Εννέα ανθρώπους σε διάστημα δύο μηνών ομολόγησε ότι σκότωσε ο 27χρονος άνδρας που συνελήφθη λίγο έξω από το Τόκιο μετά τον εντοπισμό διαμελισμένων πτωμάτων στο διαμέρισμά του, σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντόπισε χθες στο σπίτι του δολοφόνου στην πόλη Ζάμα, δύο κεφάλια και μέλη από επτά ακόμη πτώματα που ήταν αποθηκευμένα σε καταψύκτες και θαμμένα σε άμμο για γάτες

Ο ίδιος ο Τακαχίρο Σιράισι ομολόγησε ότι έκοψε τις σάρκες των πτωμάτων για να τις εξαφανίσει και τις έθαψε στα σκουπίδια μαζί με την άμμο για γάτες.

Οι νέες πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο δράστης είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter και ότι τα σκότωσε από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση.

Στο διαμέρισμα του υπόπτου υπήρχαν τρεις καταψύκτες και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με πολλά οστά από χέρια και πόδια.

Οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμά του στο πλαίσιο των αναζητήσεών τους για τον εντοπισμό μιας εξαφανισμένης 23χρονης. Η νεαρή αυτή γυναίκα φέρεται να αναζητούσε μέσω Twitter κάποιον που θα την βοηθούσε να αυτοκτονήσει. Τα υπόλοιπα θύματά του δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Με αυτόν τον τρόπο ο Σιράισι έβρισκε τα περισσότερα θύματά του. Αρχικά, μέσω του Twitter εντόπιζε ανθρώπους που ήθελαν να αυτοκτονήσουν, στη συνέχεια τους καλούσε στο σπίτι του και προσφερόταν να τους βοηθήσει.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το