Ελλάδα

Η Ζωή απαντάει για το «σούπερ» γραφείο: Είναι όλα ψέματα

zoi_22.9_708

Τα social media επέλεξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να πάρει θέση για το σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έχει ήδη «καπαρώσει» γραφείο στη βουλή και άλλαξε την κλειδαριά.

«Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι “η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο”. Ψέμα», απάντησε μέσω του Twitter η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ στην αμέσως επόμενη ανάρτησή της έγραψε:

«Εκείνοι που άλλα λένε κι άλλα κάνουν δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το ότι κάποιοι-ες άλλοι-ες τηρούν το λόγο τους και πράττουν ανάλογα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει «καπαρώσει» ένα από τα καλύτερα γραφεία του κτιρίου, στο δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής. Μάλιστα, με επιστολή της, η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε με το έτσι θέλω η πρόεδρος της Βουλής, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.

zoi_22.9_tweet

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το