Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή τίμησε τη «Μικρή Παναγιά» στο Περιβόλι Γρεβενών

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, με την ευκαιρία της παρουσίας της στο Ν. Γρεβενών ως επικεφαλής του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση, αξιοποίησε την ευτυχή συγκυρία και επισκέφτηκε την κοινότητα Περιβολίου Γρεβενών παραμονή του εορτασμού της γέννησης της Θεοτόκου.
Η κα Μακρή, συνοδευόμενη από τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και αντιδημάρχους, συμμετείχε, με ιδιαίτερη συγκίνηση, στους εορταστικούς πανηγυρισμούς μαζί με Περιβολιώτες όλων των ηλικιών και επισκέπτες, που τίμησαν τα θρησκευτικά έθιμα.
Την παραμονή της γιορτής, που, τοπικά, ονομάζεται «Μικρή Παναγιά», η Υφυπουργός Παιδείας παρακολούθησε τον Εσπερινό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ είχε την τιμή να ακούσει θερμά λόγια αγάπης, εκτίμησης και αναγνώρισης προς το πρόσωπο και το έργο της αλλά και να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, να ωφεληθεί από τη χάρη του και να ζητήσει την ευχή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το