Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προγράμματος Erasmus +

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση της διευθύντριας του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Πλατσή και παραβρέθηκε στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν 35 μαθητών και εκπαιδευτικών, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Erasmus+, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή της, η κ. Μακρή είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους μαθητές και τους καθηγητές του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών αλλά και με τους συμμαθητές και συναδέλφους τους από την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία και να μοιραστεί μαζί τους μια εξαιρετικά σημαντική εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία.

Με ενθουσιασμό και γνήσιο ενδιαφέρον για τα προγράμματα Erasmus+ και για τις δράσεις των μαθητών, η κ. Μακρή αναφέρθηκε σε αυτό το αυθεντικό μάθημα συνεργατικότητας, ομαδικού πνεύματος και φιλίας «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας και γίνομαι μέλος της ζωντανής κοινότητας Erasmus+ που έχετε δημιουργήσει.

Είμαι βέβαιη ότι όλοι έχετε απολαύσει αυτήν την ευρωπαϊκή πενθήμερη εμπειρία κινητικότητας και έχετε αποκομίσει πολύτιμες γνώσεις, μέσα από τη στενή συνεργασία, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των χωρών σας, ανταλλάσσοντας απόψεις, συναισθήματα και προσδοκίες.

Με κεντρικό άξονα το συναρπαστικό έργο σας σχετικά με την Οικονομία και το ταξίδι σας από το αρχαίο παρελθόν στο bitcoin, σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να δικτυώνεστε και να δημιουργείτε δια βίου, σταθερές και εποικοδομητικές σχέσεις πέρα ​​από τα σύνορα των χωρών σας.

Συνεχίστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εμπλουτίζετε τη ζωή σας με νέα γνώση, δεξιότητες και σπουδαίες εκπαιδευτικές περιπέτειες.

Σας ευχαριστούμε που κάνετε πραγματικότητα το όραμα της εκπαίδευσης για διαπολιτισμική γνώση και κατανόηση, αφύπνιση της δημιουργικής έκφρασης, ανάπτυξη διαπολιτισμικών ανταλλαγών, καλλιέργεια του σεβασμού για τον εαυτό και τον φίλο, που μιλάει διαφορετική γλώσσα».

Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε θερμά την κ. Πλατσή, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις πολύτιμες στιγμές, που της χάρισε η επίσκεψή της στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών, καθώς και για το δώρο που της προσέφεραν, μια υπέροχα φιλοτεχνημένη ελιά, σύμβολο της ειρήνης, της σοφίας και των ολυμπιακών ιδεωδών.

Share
Ετικέτες: Ζέττα Μακρή

Πρόσφατα άρθρα

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκοτώθηκε ο Έλληνας TikToker, Tzane

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιταλία με έναν Έλληνα TikToker, με το όνομα Tzane ο οποίος σκοτώθηκε,…

13 Μαρτίου 2024

Στο Ναύπλιο καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Στεφανοβικείου στο…

13 Μαρτίου 2024

Σάρωσε τον Ηρακλή Κοζάνης με 71-31 ο Ολυμπιακός

Χάρμα ιδέσθαι ήταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον…

13 Μαρτίου 2024

ΠΑΕ Βόλος: Θα προσφύγουμε στο CAS

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)…

13 Μαρτίου 2024

Βόλος:Κυκλοφορούσε με 62 ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων…

13 Μαρτίου 2024

Βόλος: Είχε καταδικαστεί για κλοπή και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 42χρονη γυναίκα,…

13 Μαρτίου 2024