Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή στη βράβευση του Μαθητικού Διαγωνισμού ζωγραφικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή συμμετείχε στην τελετή βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού ζωγραφικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σάββατο 3 Ιουλίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά και στις δημιουργίες τους!
Η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ Αυγερινό, για την πρόσκληση στη μεγάλη συντροφιά του ΕΕΣ, που έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε παιδιά, μαθήτριες και μαθητές από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν με την έμπνευση τους, τις ιδέες τους και την αγάπη τους για τις τέχνες στο διαγωνισμό ζωγραφικής, που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Υφυπουργός Παιδείας ανέφερε στον χαιρετισμό της : “Ο Νεανικός Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα «Μαθητές και Απόσταση» στον καιρό της πανδημίας (Covid-19) κατάφερε να ενεργοποιήσει και να ενώσει 200 σχολεία από όλη την Ελλάδα κάτω από το κοινό μήνυμα της έκφρασης συναισθημάτων, σκέψεων, προβληματισμό και ελπίδων σχετικά με την περίοδο της πανδημίας. Κατάφερε να μεταδώσει την αγάπη για την τέχνη, την ουσία της διάδρασης μέσω της ζωγραφικής, της προσωπικής κατάθεσης εμπειριών, της συλλογικής ελπίδας για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.
Αγαπητά παιδιά, σας ευχαριστούμε που στολίζετε με τα έργα σας, τη φαντασία σας και την αλήθεια σας την καθημερινότητα μας, ακόμα και σε συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες, όπως η περίοδος της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, που ακόμα ταλαιπωρεί τον πλανήτη μας.
Αξίζουν σε όλες και όλους συγχαρητήρια, σε εσάς την πολλά υποσχόμενη νέα γενιά, που αξίζει ο τόπος μας!
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, να στηρίζουμε τα όνειρα σας, να ακούμε τις ανησυχίες σας, να μοιραζόμαστε τις αγωνίες σας, να βρίσκουμε μαζί λύσεις, να σας δίνουμε εφόδια ζωής!
Πιστεύουμε και θαυμάζουμε τις ικανότητες σας, τις δεξιότητες σας, τα ταλέντα σας, τα λαμπρά μυαλά σας!
Σας πιστεύουμε και σας θαυμάζουμε!
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους στόχους σας και καλό καλοκαίρι!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το