Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή με τους νέους σπουδαστές της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή καλωσόρισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τις νέες σπουδάστριες και τους νέους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) Βόλου, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.
Η κ. Μακρή αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση στην Τελετή Υποδοχής Σπουδαστών του Ακαδημαϊκού Έτους 2021- 22 στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό στο Παράρτημα Βόλου της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγητή κ. Πανέτσο, την Επιστημονική Υπεύθυνη ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγήτρια κ. Σωτηροπούλου, την Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγήτρια κ. Μπότσαρη, τον συντονιστή των προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο Δρ. Σαβελίδη και τους διδάσκοντες των προγραμμάτων.
Στη συνέχεια, απευθύνθηκε εγκάρδια στις σπουδάστριες και τους σπουδαστές.
«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι μαζί σας και να μοιράζομαι την χαρά σας σε μια τελετή που σηματοδοτεί μια νέα αρχή μέσα στο ακαδημαϊκό περιβάλλον.
Αυτή η δυναμική προοπτική σας έφερε και στα προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου.
Στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης, που προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης και κατάρτισης σε εκπαιδευτικούς & υποψήφιους εκπαιδευτικούς, κατόχους τίτλου σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας.
Και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό, που απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και δεξιοτήτων στα πεδία της Συμβουλευτικής και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.
Η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει καθιερωθεί ως το μοναδικό θεσμοθετημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα για την εκπαίδευση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών, τεχνικών και επαγγελματικών κυρίως μαθημάτων, που προορίζονται να διδάξουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Ένα Ανώτατο Ίδρυμα με πολύχρονη ιστορία, ισχυρή ταυτότητα και ανθρώπινο πρόσωπο, που ξέρει να ανταποκρίνεται στις ραγδαίες εξελίξεις που επιτελούνται στην αγορά εργασίας και, κατά συνέπεια, και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο παγκόσμιο περιβάλλον.
Στα σημαντικά βήματά της συγκαταλέγονται η γεωγραφική της επέκταση ανά τη χώρα, η υλοποίηση από το 2005 Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών σε σύμπραξη με ΑΕΙ της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και η έγκριση των πρώτων αυτοδύναμων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της από το 2014.
Όλα αυτά τα ισχυρά πλεονεκτήματα μέτρησαν στην απόφασή σας να επιλέξετε τον δρόμο της ΑΣΠΑΙΤΕ για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, με θεωρητική και εφαρμοσμένη διάσταση, με σύγχρονη τεχνολογία, μεθόδους και πρακτικές, εφόδια απαραίτητα για την επαγγελματική σας πορεία, αναγνώριση και επιτυχία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το