Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Μακαριώτατου Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρου για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Υφυπουργός Παιδείας μετέβη στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κυψέλη, όπου και είχε την χαρά να συνομιλήσει με την Α. Θ. Μακαριότητα για θέματα που αφορούν το ιεραποστολικό του έργο και την ποιμαντορία του στην Αφρική.

“Η σημερινή ημέρα μου επεφύλασσε τη σπάνια ευκαιρία να βρεθώ στον φιλόξενο χώρο στο Μετόχι του Πατριαρχείου της Αλεξάνδρειας και να πάρω την ευλογία του Πατριάρχη Αλεξάνδρειας Θεόδωρου.

Εξέφρασα με εγκάρδιο σεβασμό την αμέριστη εκτίμηση μου προς το πρόσωπό του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί, και στο έργο αυτό μας έχει συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες.

Εύχομαι να αξιωθώ να επισκεφτώ τον Μακαριώτατο στην έδρα του Πατριαρχείου στην ελληνική Αλεξάνδρεια και να εκπληρώσω ένα όνειρο ζωής και την υπόσχεση, που του έδωσα σήμερα αποδεχόμενη με ευγνωμοσύνη την ευγενική του πρόσκληση”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το