Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων 

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, με κοινοβουλευτική της αναφορά, χθες 12-04-2020, βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων και στηρίζει, πλην των οικονομικών θεμάτων της Ομοσπονδίας, τις προτάσεις της για αναβάθμιση των υπηρεσιών των σχολικών κυλικείων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, οι υπεύθυνοι των κυλικείων των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν τις προτάσεις τους για αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών τους με βελτίωση, διόρθωση ή προσθήκη τροφίμων στα σχολικά κυλικεία, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι επαρκέστερες και σύμφωνες με τις πραγματικές συνθήκες και ανάγκες των μαθητών αλλά και τις υποδείξεις των διατροφολόγων.

Αξίζει να σημειωθεί και να επαινεθεί ότι, πέραν των οικονομικών αιτημάτων τους, όπως διαμορφώθηκαν από την επιδείνωση που προκάλεσε η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες, – για τις οποίες η Ζέττα Μ. Μακρή κατέθεσε, ήδη, από τις 16-03-2020 κοινοβουλευτική αναφορά – οι υπεύθυνοι των κυλικείων δεν περιορίζονται στην διεκδίκηση τους αλλά καταθέτουν προτάσεις για την βελτίωση της διατροφής και προστασία της υγείας των μαθητών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το