Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή για τη δωρεά κοντέινερ από την ΑΓΕΤ στο Νοσοκομείο Βόλου

Από το γραφείο της Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Άκουσα την δημόσια έκκληση του νοσοκομείου Βόλου για την θωράκιση του εθνικού συστήματος υγείας στην μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού με την εξασφάλιση εξωτερικής μονάδας για την λήψη δειγμάτων από πολίτες, που εκδηλώνουν ύποπτα συμπτώματα.
Επικοινώνησα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ.Ντόκο,που μου υπογράμμισε το επείγον του θέματος και βρήκα,αμέσως,ανταπόκριση στο αίτημα του νοσοκομείου από την εταιρία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που θα αγοράσει,θα διαμορφώσει,σε χρόνο ρεκόρ και θα δωρίσει στο Α.Ν. Βόλου ένα ISO BOX. Δηλαδή,θα διαμορφώσει ένα κοντέινερ (container), που θα υποδέχεται,από διαφορετικές εισόδους,τους ελεγχόμενους πολίτες,ώστε να αποφεύγεται η είσοδος τους στο νοσοκομείο και η επακόλουθη συμφόρηση, που,υπό τις παρούσες υγιειονομικές συνθήκες,είναι πολύ επικίνδυνη. Έτσι,οι συμπολίτες μας θα εξυπηρετούνται γρηγορότερα αλλά και ασφαλέστερα,χωρίς την υποχρέωση να κινούνται εντός του κτιρίου του νοσοκομείου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω,δημόσια,την διοίκηση της ΑΓΕΤ, που για πολλοστή φορά, με ταχύτητα και ευαισθησία,προφέρει βοήθεια στην τοπική κοινωνία, αποδεικνύοντας,εμπράκτως,τους ισχυρούς δεσμούς της με τους Βολιώτες.
Η υλοποίηση και ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής δωρεάς θα γίνει σε συνεργασία της διοίκησης του νοσοκομείου με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το