Τοπικά

Η Ζέττα Μακρή ευχαριστεί τον Κ. Μπακογιάννη για παραχώρηση απορριμματοφόρου στο Δήμο Ν. Πηλίου

Aπό το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα, που της απηύθυναν ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου κ. Μιτζικός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μαμμάς, εκφράζοντας την επιτακτική ανάγκη απόκτησης απορριμματοφόρου για το Δήμο Νοτίου Πηλίου.
Οι αυξημένες ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας, λόγω και της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, ώθησαν τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην επικοινωνία με την κ. Μακρή, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση και να μην αντιμετωπίσει το Νότιο Πήλιο αδυναμία και αδιέξοδο στις υπηρεσίες καθαριότητας προς τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η κ. Μακρή επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος και δεσμεύτηκε να συνδράμει στη προσπάθεια και μέριμνα του Δήμου Ν. Πηλίου σε θέματα καθαριότητας με σεβασμό στην δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η δραστική κινητοποίησή του, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δ. Αθηναίων, είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την εξασφάλιση και παραχώρηση απορριμματοφόρου στο Δ. Νοτίου Πηλίου, μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.

Η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, θερμά, τον Δήμαρχο Αθηναίων και μετέφερε στον κ. Μπακογιάννη τις εγκάρδιες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής αρχής, για την διάθεση και ανταπόκρισή του με την έμπρακτη αντιμετώπιση καθημερινών και σημαντικών ζητημάτων, όπως αυτό της διατήρησης της καθαριότητας και της ποιότητας των υπηρεσιών στην τοπική αυτοδιοίκηση σε υψηλό επίπεδο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το