Τοπικά

Η Ζ. Μακρή με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ Αντώνιο Αυγερινό, στο γραφείο της στο Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη βάση της αμοιβαίας εκτίμησης και της κοινής δέσμευσης προς τον συνάνθρωπο, η κα Μακρή ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις επόμενες δράσεις που ετοιμάζει ο ΕΕΣ υπηρετώντας πάντα τις πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της ενότητας και του εθελοντισμού, αξίες που καλλιεργούνται και αναδεικνύονται μέσα από την Παιδεία.

Ο κ. Αυγερινός ευχαρίστησε την κα Μακρή για την αναγνώριση της πολυσχιδούς και αδιάλειπτης δράσης του ΕΕΣ αλλά και για την διακριτική παρουσία της στις εκδηλώσεις του οργανισμού και στο πλευρό των ανθρώπων του.

Η Υφυπουργός Παιδείας, με τη σειρά της, μίλησε θερμά για το σπουδαίο έργο που προσφέρει καθημερινά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και διαβεβαίωσε τον κ. Αυγερινό για την αμέριστη στήριξή της και την προσωπική έμπρακτη συμμετοχή της σε κάθε πρωτοβουλία συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας μέσω του θεσμικού ρόλου της και των αρμοδιοτήτων της.

“Είναι εξαιρετικά σημαντική η παρουσία και η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ελληνική κοινωνία. Οι συνέργειες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΕΣ αποδεικνύουν και δυναμώνουν την πίστη μας στις διαχρονικές αξίες του αλτρουϊσμού και του εθελοντισμού και αυτές τις αξίες ευελπιστούμε να μεταδώσουμε στις μαθήτριες και τους μαθητές. Κάθε κοινή δράση του ΥΠΑΙΘΑ με τον ΕΕΣ μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτόν μας τον στόχο και στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού”.

Share
Ετικέτες: ΑυγερινόςΜακρή

Πρόσφατα άρθρα

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Αύξηση των ΚΑΠ κατά 2,5 εκ. ευρώ το 2024

Αυξημένοι κατά 81,3% σε σχέση με το 2023 είναι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (Κ.Α.Π.) το…

23 Νοεμβρίου 2023

Κρύο

«Κρύο» χαρακτήρισε το αστείο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος το σχόλιο το…

23 Νοεμβρίου 2023

Επίκαιρο

Με ένα επίκαιρο - χρονικά - αστεϊσμό, σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον μικρό αριθμό…

23 Νοεμβρίου 2023

Αξιοπρεπής

Για τα δεδομένα της συμμετοχής του κόσμου στις εκάστοτε κινητοποιήσεις, η χθεσινή συγκέντρωση των ελεύθερων…

23 Νοεμβρίου 2023

Super Black Friday προσφορές έως και 80% φθηνότερα στο Fashion City Outlet – Ανοιχτά αυτή την Κυριακή

Από τις 20 έως τις 27 Νοεμβρίου η γιορτή των προσφορών  που ζούμε καθημερινά στο…

23 Νοεμβρίου 2023

Δυναμικά

Με προσυγκέντρωση στα δικαστήρια και κάθοδο στην πλατεία Αγίου Νικολάου οι δικηγόροι με την υψηλή…

23 Νοεμβρίου 2023