Τοπικά

Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Με τέσσερις λατρευτικές εκδηλώσεις, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Τοπική Εκκλησία θα υποδεχθεί το νέο έτος 2020.
Στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα πραγματοποιηθεί η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Μητρόπολης Δημητριάδος, από τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, παρουσία του ιερού Κλήρου, των Αρχών, των στελεχών της Τοπικής Εκκλησίας και του ευσεβούς λαού.

Στις 6.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, επί τη υποδοχή του νέου έτους, που θα περιλαμβάνει τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και την ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας.
Στις 11.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα τελεστεί ο Εσπερινός, η Δοξολογία επί τω νέω έτει και η ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο.

Δοξολογία για το νέο έτος
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Στις 11.30π.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την υποδοχή του νέου έτους 2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το