Αθλητισμός

Η Βολιώτισσα Κατερίνα Κρατήρα με τον Valentin Alexandru πρώτοι στον κόσμο στον Αθλητικό χορό

unnamed (4)

Την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth Latin κατέκτησε η Βολιώτισσα Κατερίνα Κρατήρα με τον Valentin Alexandru στο Chisinau της Μολδαβίας.

Στο κατάμεστο με πάνω από 2.000 θεατές ‘’Palatul Republicii’’, διεξήχθησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth Latin με συμμετοχές των δύο καλύτερων αθλητικών ζευγαριών από πάνω από 70 χώρες του κόσμου, καθώς και ο αγώνας με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στην Παγκόσμια Κατάταξη Αθλητών WDSF Youth Latin Open.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε το καλύτερό της Αθλητικό ζευγάρι ‘’Κατερίνα Κρατήρα – Valentin Alexandru Dumitru’’.

Με εκπληκτική εμφάνιση, τα παιδιά της ‘’Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy’’ κατέκτησαν την 16η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Αθλητικού Χορού.

Στον αγώνα της Κυριακής, η παρουσία τους ήταν πραγματικά συνταρακτική και κατέκτησαν την 1η θέση, που σε συνδυασμό με τα προηγούμενα αποτελέσματά τους, τους κατατάσσει στα ‘’STAR COUPLES’’, τα κορυφαία ζευγάρια του κόσμου.

unnamed (5)

Το μόνο λυπηρό ήταν ότι, ενώ η Ομοσπονδία της κάθε χώρας συμπαρίσταται στους αθλητές της υλικά και ηθικά, καλύπτει τα έξοδα και παρίσταται σε τέτοιου επιπέδου αγώνες με πολυπρόσωπη αποστολή κάτω από την σημαία της χώρας, δυστυχώς η Ελληνική αποστολή αποτελούταν μόνο από το Αθλητικό Ζευγάρι, τους γονείς και τον Ιταλό Προπονητή τους και φυσικά με αποκλειστικά δικά τους έξοδα.

Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες των παιδιών συνεχίζονται και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον επόμενο Αγώνα Παγκόσμιας Κατάταξης, που διεξάγεται την 31/10 & 1/11 στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το