Ελλάδα

Η «τέλεια ληστεία» – Έκλεψε ρολόγια Rolex αξίας 500.000 ευρώ και διέφυγε με ταξί

Το ληστή των Rolex αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος χθες, με περίσσιο θράσος έφυγε με λεία 500.000 ευρώ από το κατάστημα της γνωστής εταιρείας ρολογιών, στο πλέον κεντρικότερο σημείο της Αθήνας.
Κουστουμαρισμένος και με απόλυτη ψυχραιμία ο ληστής εμφανίστηκε ως πελάτης στο κατάστημα της Rolex στην οδό Βαλαωρίτου κατάφερε να αρπάξει 40 πανάκριβα ρολόγια.
Το ρολόι έδειχνε 11:00 το πρωί της Δευτέρας όταν ένας άνδρας 35-40 ετών πέρασε την πόρτα στο κατάστημα της Rolex ενώ έξω από το κατάστημα ο πεζόδρομος ήταν κατάμεστος από κόσμο.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο καλοντυμένος άνδρας, αφού είχε περάσει τη θωρακισμένη πόρτα έβγαλε όπλο από την τσέπη του και απείλησε υπαλλήλους και δύο πελάτες που ήταν μέσα στο κατάστημα. Με γρήγορες κινήσεις άρπαξε μερικά από τα πλέον πανάκριβα ρολόγια. Μάλιστα σε καλά ελληνικά, αν και με ανατολικοευρωπαϊκή προφορά, ζήτησε από υπαλλήλους και πελάτες να μην κάνουν καμία κίνηση αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει μακελειό μέσα στο μαγαζί.

Το ευχαριστώ και η ψύχραιμη φυγή
Στη συνέχεια και αφού είχε πάρει τη λεία από πανάκριβα ρολόγια ευχαρίστησε υπαλλήλους και πελάτες για την συνεργασία και έφυγε.
Με απόλυτη ψυχραιμία περπάτησε έως την Πανεπιστημίου και διέφυγε με ταξί που σταμάτησε.

Πιθανό να φορούσε μάσκα σιλικόνης
Από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τοπ ενδεχόμενο ο δράστης της ληστείας στο κατάστημα της Rolex να φορούσε μάσκα σιλικόνης, αφού είχε αφήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου εντελώς εκτεθειμένα στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.

Πηγή:  iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το