Ελλάδα

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου με αφορμή τον ηλικιωμένο που έδιωξαν από καφέ στη Νέα Σμύρνη

Ο γνωστός βετεράνος μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, με αφορμή την ιστορία με την καφετέρια της Νέας Σμύρνης, που έδιωξε ηλικιωμένους πελάτες, έκανε μια ανάρτηση, στέλνοντας ένα υπέροχο μήνυμα και εστιάζοντας στην όμορφη πλευρά της ζωής αλλά και των… ανθρώπων.
Ο ίδιος ειδικότερα έγραψε: «Το καλύτερο κέρασμα.

Με αφορμή τον ηλικιωμένο στην Νέα Σμύρνη που δεν του επετράπη να κάτσει σε καφέ, θα πω μια καλή ιστορία από καφέ της Νέας Σμύρνης που έτσι κι αλλιώς έχοντας κάνει 1 χρόνο στον Πανιώνιο και έχοντας και τους νονούς της κόρης μου εκεί, καθώς και πολλούς φίλους, ξέρω την αληθινή φιλοξενία της πλατείας και πέριξ.

Με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που είχα αναρτήσει ότι θα είναι δίπλα μας και ήταν και είναι λοιπόν πίναμε την πορτοκαλάδα μας.

Ήρθε ο σερβιτόρος και είπε κερασμένα.

Ευχαριστούμε λέμε που καμιά φορά κάποιος φίλαθλος – ιδιοκτήτης η πελάτης μας κερνάει λόγω ομάδων. Όχι απο εμάς λέει ο σερβιτόρος, από τον κύριο που φεύγει εκεί αυτόν να ευχαριστήσετε.

Κύριεεεεε φωνάζω και γυρνάει από μακριά.

Σας ευχαριστούμε, τι ομάδα είστε;

Τίποτα απαντάει.

Γι’ αυτά που κάνεις για τον αυτισμό είναι το κέρασμα και φεύγει χωρίς να ζητήσει φωτογραφία, αυτόγραφο ή κάτι άλλο. Αυτό το ονόμασα το καλύτερο κέρασμα της ως τώρα ζωής μου, από έναν καταπληκτικό άγνωστο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το