Αθλητισμός

Η σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση πλήττει τον Ολυμπιακό Βόλου – Ενάντια στο σχέδιο τάσσεται η διοίκηση

Την αντίθεσή της στην αναδιάρθρωση που ετοιμάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τάσσεται ο Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937». Το Διοικητικό Συμβούλιο του βολιώτικου συλλόγου συνεδρίασε χθες και ασχολήθηκε εκτενώς με τις χθεσινές εξελίξεις πάνω στο θέμα.
Μετά το χθεσινό Δ.Σ. αποφασίστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση, η οποία υπογραμμείζει τα κάτωθι:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937» εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωση του για τις σημερινές εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της ομάδας μας, η οποία ένα βήμα πριν την αγωνιστική της άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια που αγωνίζεται τώρα.
Το ΔΣ του Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937» που εκπροσωπεί τις χιλιάδες των οπαδών και φίλων του συλλόγου μας και μεταφέροντας την αγωνία και την αγανάκτηση τους θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:
Θα ψηφίσουν οι τοπικοί Βουλευτές την τροπολογία που θα καταθέσει ο κ. Βασιλειάδης και η οποία πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας μας;
Η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα υποστηρίξει τα συμφέροντα των αδικούμενων ομάδων που είναι μέλη της;
Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας βίωσε στο παρελθόν την εξαφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από ωμή πολιτική παρέμβαση και «τιμώρησε» τους πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες που δεν αντέδρασαν σε αυτή την κατάφωρη αδικία. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει.
Ελπίζουμε την ύστατη ώρα κάποιοι να αφουγκραστούν την αγανάκτηση του κόσμου μας και να ορθώσουν το ανάστημά τους, ώστε να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο για το καλό του τοπικού, αλλά και γενικότερα του επαρχιακού ποδοσφαίρου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.
Δεν ξεχνάμε. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το