Τοπικά

Η Ρίκα Βαγιάννη 8η στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Μαγνησία

rika vagiani

Την εκλογική συνεργασία του Ποταμιού με την κίνηση «Μπροστά» και την «Ευρώπη- Οικολογία», αλλά και την ανανέωση της συμπόρευσης με τη «Δράση», παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι νικηφόρα για το Ποτάμι.

28dab5ac-d92b-42d3-b2b6-d015e8d3cd77

Υποστήριξε ότι το Ποτάμι έχει έτοιμη μια λίστα ανθρώπων που πιστεύει πως θα πρέπει να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα κυβερνητικά δρώμενα την επόμενη ημέρα, «δεν είναι όλοι δικοί μας άνθρωποι, είναι όμως άνθρωποι της μεταρρύθμισης, της αγοράς, άνθρωποι που βάζουν πάνω απ” όλα την ανάγκη των πολλών και όχι των συντεχνιών», είπε και αναρωτήθηκε με ποιους ανθρώπους θα κυβερνήσουν οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης. «Το Ποτάμι φέρνει το νέο στην πολιτική σκηνή και παίρνει μαζί όλο το παλιό καλό, δεν υπήρξαμε ποτέ στο πλευρό του Τσίπρα, υπήρξαμε στο πλευρό της χώρας, δώσαμε τη μάχη στην Ευρώπη και στη Βουλή, χωρίς τα κόμπλεξ των παλιών κομμάτων», επεσήμανε.

«Το Ποτάμι δεν αλλάζει θέσεις, θα περιμένουμε τον πρώτο, εκείνον που θα έχει πάρει την έγκριση του ελληνικού λαού, να μας πει τι θέλει να κάνει με τη χώρα, αν αυτό συμπίπτει με τις ιδέες του Ποταμιού, τότε θα τον βοηθήσουμε, αν θέλει να συνεχίσει την παλιά πολιτική, το Ποτάμι δεν θα είναι διαθέσιμο», σημείωσε με έμφαση.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ρίκα Βαγιάννη θα είναι υποψήφια στο νομό Μαγνησίας, ο Κώστας Παταβούκας στο νομό Τρικάλων, η Λενιώ Μυριβίλλη στην Α΄ Αθήνας και οι κ.κ. Μάρκος Ματσαγγάνας και Γιώργος Χρονάς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η Ρίκα Βαγιάννη μπαίνει 8η στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού.

Πηγή www.antenna.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το