Τοπικά

Η “κομμένη” της ΝΔ Έλενα Ράπτη δέχτηκε τα βέλη από εσωκομματικούς αντιπάλους

Εξ ιδίων τα βέλη τιτλοφορεί την ανάρτησή της η “κομμένη” του ψηφοδελτίου της ΝΔ κ. Έλενα Ράπτη και δηλώνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα για αυτοδυναμία της ΝΔ. Μάλιστα τονίζει πως η ίδια έκανε αγώνα χωρίς “πάτρονες” , υποβοηθήσεις και αμφίσημες συνέργειες:

“Εξ’ιδίων τα βέλη…
Μεγάλη η παραφιλογία και ο σαματάς γύρω απο τη μέχρι προ ολίγου ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στη Μαγνησία.
Πράγματι, όλες τις προηγούμενες μέρες, μεγάλος ήταν ο «κουρνιαχτός» που σηκώθηκε λόγω του προκρίματος κάποιων ονομάτων και του «κοψίματος» κάποιων άλλων, αλλά και του θρυλούμενου παρασκηνίου πίσω απ’αυτά.
Πάνδημη η αναστάτωση, γκροτέσκα η δημοσιογραφική διέγερση και οι υποψήφιοι δύο ταχυτήτων, σε παρατεταμένο, πολιτικό tete-a-queue.
Σε ότι με αφορά, η πραγματικότητα, αντίστοιχα γλαφυρή.
Τη μία κομμένη, την άλλη εκλεγμένη, την τρίτη προδωμένη και…ούτω καθ’εξής.
Η αληθεια όμως φίλοι μου, στο μέτρο που με αφορά, έχει ως εξής:
Προέρχομαι απο μια αγροτοεπιχειρηματική οικογένεια, του μόχθου και της σκληρής δουλειάς.
Διέγραψα μια ακαδημαϊκή πορεία πλούσια, για την οποία κόπιασα και καμαρώνω, πορεία η οποία, μου άνοιξε καλές επαγγελματικές πόρτες, τόσο ως νομικός, όσο και ως διδάσκουσα.
Η πολιτική μου ενασχόληση ήρθε ως απότοκος της πίστης μου σε ένα καλύτερο αύριο, υπό την ηγεσία του Κ.Μητσοτάκη, και υπό το πρίσμα αξιοποίησης του καλύτερου έμψυχου, στελεχιακού δυναμικού της χώρας, μέσω του Μητρώου Στελεχών ΝΔ.
Επί σχεδόν 2 χρόνια, αγωνίστηκα να μεταφέρω το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής της ΝΔ, σε όποια γωνιά της Μαγνησίας κι αν στάθηκα, σε κάθε εργασιακό περιβάλλον κι αν βρέθηκα, σε κάθε παρέα που τυχόν παρέμεινα για κουβέντα.
Κουβάλησα, όπως λέει κι ένας καλός φίλος, πολύ νερό.
Και τα κατάφερα.
Κατάφερα, εκ του μηδενός, και δίχως πολιτικούς πατρώνους, «υποβοηθήσεις» και αμφίσημες συνέργειες, να συμβάλλω στη διατράνωση του μηνύματος του Προέδρου.
Κατάφερα να επανακινητοποιήσω πολιτικά ανθρώπους, οι οποίοι είχαν επιλέξει την αποστασιοποίηση απ’τη συμμετοχή.
Κατάφερα, να αποκτήσω ένα δίκτυο φίλων και υποστηρικτών που εκτιμούν τις πολιτικές μου δυνατότητες και πιστεύουν σε μένα, ως άξιας πολιτικής πρέσβειρας της παράταξης.
Και όλα αυτά τα έκανα για τη φανέλα και την υπεραξία του ταξιδιού, με αξιοπρέπεια, καθαρά χέρια και καλές, αγωνιστικές προθέσεις.
Απ’ όπου κι αν προήλθαν τα βέλη του αποκλεισμού μου, ακόμη και εξ´ιδίων, δηλώνω όρθια, παρούσα και σίγουρα πιο δυνατή και αποφασισμένη, να συνεχίσω να εισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα του Κ. Μητσοτάκη και της μεγάλης μας παράταξης για αυτοδυναμία και ευρεία νίκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το