ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη νέα του εποχή

Άρθρα

Αύξηση 2,5% του κόστους παραγωγής των αγροτών

Τοπικά

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών η ΔΗΜΑΡ

Ελλάδα

Επιλογές βιβλίων από νέες εκδόσεις

Πολιτισμός

Επιδιώκει το πρώτο ροζ φύλλο μέσα στο 2019

Αθλητισμός

Σε Μαντζίρη δείχνει να καταλήγει η Νίκη

Αθλητισμός

Φωτογραφικό ταξίδι στη Μόσχα

Πολιτισμός

Δοκιμασία σε δύσκολη έδρα για τον Θησέα

Αθλητισμός

Φωτιά σε αυτοκίνητο το πρωί στον Άγ. Ονούφριο

Τοπικά

Διαγωνισμός από το Λύκειο των Ελληνίδων

Τοπικά

Παρανέστι – Ορμένιο με το τρένο

Θ Plus

Postcards from Italy

Άρθρα

Τοπικά

Η πρωτοποριακή εφαρμογή traveler rights παρουσιάστηκε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Την πρωτοποριακή εφαρμογή traveler rights GR παρουσίασε σήμερα στο Εργατικό κέντρο Βόλου η Ένωση Εργαζομένων καταναλωτών Βόλου. Η εφαρμογή έχει στόχο την εξυπηρέτηση αλλά και την ενημέρωση των καταναλωτών και ταξιδιωτών, με μεγάλη απήχηση. Σημειώνεται πως η εφαρμογή έχει ανέβει στις ιστοσελίδες των υπουργείων και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ακόμα και πρεσβείες.
Καινοτόμα χαρακτήρισε την εφαρμογή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θ. Παπαδημοπουλος και ανέφερε πως ο ρόλος της δεν είναι να γίνονται μόνο καταγγελίες αλλά να αποκτήσουν οι πολίτες καταναλωτική συνείδηση. Η εκπρόσωπος  της  Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας Ιωάννα Καρανδινακη δήλωσε πως η Ένωση  έχει λάβει πολλές καταγγελίες και στην  εφαρμογή ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για τα δικαιώματα του ενώ υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστεί.
Η εφαρμογή διατίθεται στην ελληνική και στην αγγλική γλωσσα
Το download είναι δωρεάν και όπως τόνισε η πρόεδρος υπάρχει και οδηγός σε έντυπη μορφή αλλά και σε σύστημα braille.

Η πρόεδρος δήλωσε επίσης πως η ένωση θα εμπλουτίσει τις συνεργασίες της και πρόσθεσε πως ήδη από την πρώτη μέρα που ήταν διαθέσιμη η εφαρμογή, την «κατέβασαν» 2.500 άτομα. Συγκεκριμένα, είναι  διαθέσιμη από προηγούμενη Τρίτη.
Στην εφαρμογή που αποτελεί έναν οδηγό ταξιδιωτών, και όχι μόνο, μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για αεροπορικά, ακτοπλοϊκά ταξίδια, μετακινήσεις με ταξι, διαμονή σε ξενοδοχεία, μίσθωση ακινήτου, χώροι στάθμευσης, υπηρεσίες ξενάγησης, χώροι εστίασης σε κάθε περιοχή, ποια είναι τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, που μπορεί να γίνει ανάληψη από ΑΤΜ, πληροφορίες για το συνάλλαγμα και για τα τέλη περιαγωγής
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το